Ofertele pentru produsul

 

Delock Conector Delock SATA cu funcție NSS (90 ) (65693)

18,65 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 18,65 RON

Descrierea produsului
Acest conector delock este potrivit pentru discurile hard disk sata sau ssd. acesta poate fi integrat într-un sistem, de exemplu, pentru a fi utilizat cu un rack mobil. tehnologia brevetată nss (= non scratch sata) dispune de un mecanism cu arc integrat pe una dintre laturile celor 22 de pini, care permite eliberarea hard disk-ului. acest lucru permite ca hard disk-ul să fie fixat într-un cadru, ...
.
descriere
acest conector delock este potrivit pentru hard disk-uri sata sau ssd. acesta poate fi integrat într-un sistem, de exemplu pentru a fi utilizat cu un rack mobil. tehnologia brevetată nss (= non scratch sata) dispune de un mecanism cu arc integrat pe una dintre laturile celor 22 de pini, care permite eliberarea hard disk-ului. din acest motiv, discul dur trebuie să fie fixat într-un cadru, altfel conectorul ar elibera discul dur într-un timp scurt. datorită tehnologiei nss, conectorul este protejat de fiecare dată când este introdus, deoarece se evită zgârierea contactelor. conectorul cu 22 de pini este lipit pe pcb la un unghi de 90 de grade.
.

caracteristici speciale
mecanică cu încărcare prin arc (nss)
.

date tehnice
. conector:
1 x manșon sata cu 22 pini (conector nss)>
. conexiune lipită la 90 de grade
. montaj smt pe pcb
. pin de lipire: o 0,4 mm
. distanța între fire de la centru la centru: 1,27 mm
. protejează ssd sau hdd până la 50 000 de cicluri de conectare
. dimensiuni (h x l x p): aprox. 48,66 x 23,87 x 10,00 mm
culoare: negru

conținutul pachetului
. conector
.

pachet
cutie de vânzare cu amănuntul
producător:delock

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.