Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

HAMA 4in1 Multi Charging Cable, USB-C and USB-A - USB-C and Micro-USB (HAMA-201537)

53,23 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
gplaybg.ro
 

Hama Cablu de Alimentare Hama 4 in 1 USB C MicroUSB Negru (201537)

109,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
itgalaxy.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 53,23 RON

Descrierea produsului
Cablu de incarcare Hama 4-in-1, USB-C si USB-A - USB-C si Micro-USB
 
Daca aveti mai multe smartphone-uri sau tablete cu porturi diferite, nu aveti nicio dorinta de a cauta un cablu si nici nu doriti tot acel dezordine de cablu. Ce zici de un cablu 3in1? Il avem! USB-C, Lightning sau Micro-USB - incarcati si sincronizati toate dispozitivele.
Conexiune usoara si rapida datorita mufei USB-C care poate fi utilizata pe ambele partiConexiune integrata pentru dispozitivele Apple echipate cu LightningGeaca din tesatura eleganta si flexibila pentru protectie suplimentara la indoialaMufe robuste si dispozitive de fortare turnate, rezistenta mecanica ridicataConductori interiori special optimizati, ideali pentru incarcarea smartphone-urilor si tabletelor

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.