Hama 34035

Hama 34035

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-12-22): 62.20

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Poate fi destul de frustrant cand doriti sa va relaxati intr-o seara si sa vedeti un film pe DVD, alaturi de cei dragi, la televizorul cu plasma nou si frumos, si descoperiti ca este o provocare si o aventura consumatoare de timp sa conectati un DVD player la televizor.
Sfarsiti prin a va satura si a obosi, fara a mai avea chef de vazut filmul. Aceasta nu este o situatie ideala, dar Hama are o solutie simpla, care va va scapa de stres, in cateva minute, cu ajutorul adaptorului compact pentru mufa DVD-D – intrare HDMI.

Conectati-va cu Hama!

Adaptorul compact pentru mufa DVD-D intrare HDMI, de culoare neagra, a fost proiectat special pentru a permite conectarea dispozitivelor HDMI si DVI-D. Acest tip de conectare include monitoarele, proiectoarele, televizoarele cu plasma, care pot avea toate terminal DVI-D conectat la DVD player si carduri grafice, cu ajutorul unui adaptor, prin cablu.

Cablul ofera o rezolutie inalta, de 1080p, si calitate full HD pana la un nivel impresionant de 1920 x 1080 pixeli. De asemenea, adaptorul compact este prevazut cu o mufa placata cu aur, cu rezistenta de contact joasa, pentru un transfer sigur al semnalului, precum si cu ecranare suplimentara pentru o buna diminuare a interferentei electromagnetice, pentru a va putea bucura de o conexiune neintrerupta, de foarte buna calitate. Specificatii:

Pentru adaptarea unei interfete DVI la o interfata HDMI, ex. PC/notebook la monitor/TV sau proiector;

Mufa aurita cu rezistente de contact reduse pentru transmiterea sigura a semnalului;

Ecranare suplimentara pentru reducerea optima a interferentelor electromagnetice perturbatoare;

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.