Ofertele pentru produsul

 

HAMA Conector antenă coaxială - HAMA-44148

11,00 RON
In stoc
spre magazin »
mallbg.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 11,00 RON

Descrierea produsului
Cablurile coaxiale sunt folosite drept conductor de transmisie pentru semnale de frecventa radio. Domeniul lor de aplicatie include cabluri de alimentare pentru conectarea transmitatoarelor radio si a receptoarelor cu antenele lor, conexiuni pentru retele de calculatoare (internet), si distributia semnalelor de televiziune prin cablu. Specificatii:
Conectorii coaxiali pe de alta parte sunt proiectati pentru a mentine o forma coaxiala pe intreaga conexiune si au aceeasi impedanta bine-definita ca si cablul atasat. Acesta este rolul mufei coaxiale cu jack mama pentru antene, tip cu clema de la Hama.

Inlocuiti mufa coaxiala pentru antena defecta cu una Hama!

Aceasta mufa, special destinata cablului TV este un dispozitiv folosit pentru conectarea conductoarelor interne de aproximativ 0,5 mm - 1,1 mm si pentru cabluri care masoara aproximativ 5 - 7 mm. Mufa este un inlocuitor ideal pentru mufele de antene defecte sau vechi si are culoare alba, facandu-l usor de mascat in majoritatea locuintelor. Mufa ofera o rezistenta foarte eficienta la deformare pentru o rezistenta mecanica ridicata si este complet ecranata pentru reducerea optima a interferentelor electromagnetice. In plus, vine ambalata elegant intr-un ambalaj din plastic, asigurand o protectie completa pana in momentul in care doriti sa o folositi iar cand o veti face, este foarte usor de instalat.

Inlocuiti mufa pentru antena veche sau defecta chiar astazi cu aceasta mufa pentru antena coaxiala cu jack mama, tip cu clema de la Hama.

Diametru maxim al cablului: 5 - 7 mm

Fixarea conductorului interior: Tip de clama

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.