Hama 54501

Hama 54501

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-09-24): 33.99

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
- Pentru conectarea unui PC / notebook la un terminal USB 3.0 (de ex. imprimanta, scanner, hard drive, hub USB, etc. )
- Ecranare suplimentara pentru reducerea optima a interferentelor electromagnetice perturbatoare
- conductorul intern din cupru asigura proprietati performante de transfer
- Izolare suplimentara pentru o reducere mai buna a interferentor electromagnetice
- Conductorul interior este fabricat din cupru care asigura cele mai bune proprietati de transmisie
- Priza robusta cu tulpina turnata, rezistenta mecanica mare
- in conformitate cu specificatiile USB Implementer Forum
- Linii de date rasucite (perechi torsadate)

Cablul USB nu este compatibil cu dispozitive USB 2.0. - 1 cablu USB 3.0 Calitate:1 SternConexiune:USB 3.0 A Plug / USB 3.0 B PlugStandard USB :USB 3.0Aurit :NuLungime :1,8 mTip de ecranare:EcranatViteza maxima de transfer al datelor:5120 MBit/sCuloare :BlackUtilizare:PC & Notebook Aveti probleme de conectare a notebook-ului / PC-ului la un terminal USB?

Poate deveni destul de frustrant atunci cand incercati sa conectati PC-ul / notebook-ul dvs. la un alt dispozitiv, cum ar fi un telefon mobil, hard drive, scanner sau imprimanta, doar pentru a observa ca nu aveti cablurile potrivite, facand conexiunea anticipata imposibila. Apoi va plictisiti petrecandu-va mai mult timp, bani ?i energie pentru cercetarea, gasirea ?i achizitionarea cablurilor potrivite sfar?ind in tot felul de cabluri incurcate, inestetice. Cu toate acestea, nu mai este nevoie sa mergeti atat de departe cu cablul de prelungire USB 3.0 Hama, izolat.

Conectati-va cu Hama!

Cablul USB 3.0, izolat de Hama, de culoare neagra, conecteaza un PC / notebook cu dispozitive terminale USB 3.0 prin intermediul unui cablu. Cablul generos de 1.8 m, este folositor ?i aceasta inseamna ca puteti asigura o conexiune intre doua dispozitive, in ciuda faptului ca ele sunt la cativa metri departare. Cablul se distribuie impreuna cu o protectie suplimentara pentru a reduce interferentele electromagnetice, astfel incat sa va puteti bucura de o conexiune buna; linii de date le rasucite (perechi torsadate), prizele solide, cu tulpina turnata, furnizeaza o mare rezistenta mecanica. in plus, cablul prelungitor de la Hama este in conformitate cu specificatiile Forumului Implementator USB. Folositi prelungitorul ?i conectati-va astazi.

Sfaturi de consum: Acest cablu USB nu este compatibil cu dispozitive USB 2.0.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.