Hama 54508

Hama 54508

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
- Pentru conectarea unui PC/notebook la un dispozitiv terminal cu USB 3.0 (ex. MP3 player, aparat foto digital, hard drive extern, hub USB/cititor de carduri etc. )
- Ecranare suplimentara pentru reducerea optima a interferentelor electromagnetice perturbatoare
- conductorul intern din cupru asigura proprietati performante de transfer
- Ecranare suplimentara pentru diminuarea semnificativa a interferentelor magnetice
- Conductor interior realizat din cupru asigurand astfel cele mai bune proprietati de transmisie
- Prize turnate, solide, rezistenta ridicata la uzura mecanica
- Este in conformitate cu specificatiile USB Implementer Forum.
- Cabluri de date rasucite (perechi rasucite)

Acest produs nu este compatibil cu dispozitivele mai vechi USB 2.0. - 1 cablu micro USB 3.0 Calitate:1 SternConexiune:USB 3.0 A Plug / USB 3.0 Micro B PlugStandard USB :USB 3.0Aurit :NuLungime :3 mTip de ecranare:EcranatViteza maxima de transfer al datelor:5120 MBit/sCuloare :BlackUtilizare:PC & Notebook Aveti probleme la conectarea notebook-ului/PC-ului la un dispozitiv terminal USB?

Poate fi destul de frustrant atunci cand incercati sa va conectati PC-ul/notebook-ul la un alt dispozitiv, ca de exemplu un telefon mobil, hard drive, scanner sau printer si descoperiti ca nu aveti cablurile corespunzatoare facand realizarea conexiunii anticipate imposibila. Ajungeti sa va enervati fiindca va trebui sa pierdeti si mai mult timp, bani si energie pentru cautarea, gasirea si achizitionarea cablului corespunzator, insa fara niciun succes. Cu toate acestea, cu Cablul ecranat Micro USB 3.0 de la Hama, nu mai trebuie sa treceti prin aceasta experienta .

Conectati-va cu Hama!

Cablul ecranat Micro USB 3.0 de la Hama, de culoare neagra, conecteaza un PC/notebook la dispozitive terminale USB 3.0, prin intermediul unui cablu. Generosul cablu de 3 m este excelent de vreme ce permite stabilirea unei conexiuni intre doua dispozitive chiar daca acestea se afla la cativa metri distanta. Cablul este prevazut cu ecranare suplimentara integrata pentru diminuarea interferentelor magnetice astfel incat sa va puteti bucura de o conexiune exceptionala, iar cablurile de date rasucite (perechi rasucite), prizele turnate solide rezistente la uzura, confera o rezistenta mecanica ridicata. in plus, cablul prelungitor de la Hama este in conformitate cu specificatiile USB Implementer Forum.

Prelungiti si conectati-va chiar astazi!

Sfat pentru consumatori: Acest produs nu este compatibil cu dispozi

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.