Hama 83000

Hama 83000

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Vrei sa conectezi doua cabluri HDMI? Este excelent sa dispui de toata tehnologia moderna (PlayStation, DVD Player, receptor satelit, televizor cu ecran plat), insa poate fi un adevarat cosmar sa le legi intre ele. Specificatii: Adesea trebuie sa deconectam un aparat ca sa folosim altul sau sa ne multumim ca nu vom putea folosim doua aparate specifice in acelasi timp, ca de pilda un DVD player si un televizor HDMI cu ecran plat. Cat de enervant! Insa acest lucru nu va reprezenta o problema cu excelentul adaptor HDMI de la Hama.
Conecteaza-te cu Hama!
Acest aparat e ideal pentru conectarea a 2 cabluri HDMI ca sa te bucuri de date video si audio digitale. Pur si simplu bagati cele doua cabluri pe care vreti sa le conectati in priza in fiecare capat al prizei adaptorului si esti gata!
Aparatul este negru, deci se asorteaza perfect cu majoritatea cablurilor si echipament audio/video, este super compact, asa ca nu va iesi in evidenta si nu va arata urat in casa ta. Minunat! Conecteaza-ti aparatele HDMI si bucura-te de o calitate fantastica audio/video cu minunatul adaptor HDMI de la Hama!

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.