UGREEN 15276 2 x cablu USB-C, 1, 5 m (negru) (15276)

UGREEN 15276 2 x cablu USB-C, 1, 5 m (negru) (15276)

18,92 RON

Ofertele pentru produsul

 

UGREEN 15276 2 x cablu USB-C, 1, 5 m (negru) (15276)

18,92 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Ugreen 15276 cablu usb-c la usb-c, 1,5 m (negru)
cablu marca ugreen conceput pentru încărcarea rapidă a mai multor dispozitive, acceptă o putere de 100 w. utilizează un cip inteligent pentru comunicarea bidirecțională cu dispozitivele, astfel încât ajustează puterea la echipamentul conectat, asigurând o alimentare sigură și stabilă cu energie. cablul se distinge prin construcția sa robustă și permite transmiterea de date la 480 mbps.
. încărcare rapidă
. cablul permite încărcarea la 100 w, ceea ce înseamnă că vă va lua puțin timp pentru a vă realimenta dispozitivele. cablul utilizează un e-marker, care este un microprocesor responsabil cu gestionarea energiei și optimizarea încărcării, prevenind astfel supratensiunea, supraîncărcarea și supraîncălzirea.
.
. design întărit
. ugreen se angajează să ofere soluții robuste, astfel încât cablul a obținut mai multe straturi de protecție. ca urmare, este rezistent la tragere, răsucire și îndoire, astfel încât vă va servi cu siguranță pentru o perioadă lungă de timp. mai mult, împletitura din nailon face cablul să nu se încurce.
.
transfer rapid de fișiere
. acest model nu numai că oferă încărcare instantanee, dar permite și transferul instantaneu de date. cu ajutorul său, veți extrage fișiere de pe telefon pe computer la viteze de până la 480 mbps. ce înseamnă acest lucru în practică? vă va lua aproximativ 30 de secunde pentru a transfera videoclipuri!
.
compatibilitate largă
. vă întrebați dacă acest cablu este potrivit pentru echipamentul dvs. acest model se remarcă prin compatibilitatea sa largă și este potrivit pentru dispozitivele populare care acceptă conectorii usb-c. cu ajutorul său veți încărca laptopuri, telefoane și electronice mai mici. marcajul electronic menționat anterior vă permite să reglați puterea echipamentelor conectate, astfel încât acestea să fie în deplină siguranță.
.
.

.

.

.

producător
ugreen

. model
us557

cod producător
cod producător
. 15276

lungimea cablului
1,5 m

culoare
negru

putere de ieșire
100 w

încărcare rapidă
qc 4.0

caracteristici
încărcare + transmisie de date
.

viteza de transmisie
. 480 mbps



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.