UGREEN 15311 2 x cablu USB-C, 1m (gri) (15311)

UGREEN 15311 2 x cablu USB-C, 1m (gri) (15311)

34,53 RON

Ofertele pentru produsul

 

UGREEN 15311 2 x cablu USB-C, 1m (gri) (15311)

34,53 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Ugreen 15311 cablu usb-c/usb-c, 1m (gri)
cablul robust usb-c/usb-c de la ugreen asigură o încărcare rapidă și sigură cu o putere de 240 de wați, precum și un transfer de date fulgerător la 480 mbps. dispune de o compatibilitate largă și este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face extrem de durabil și vă va servi pentru mulți ani.
.
încărcare rapidă și sigură
. cablul suportă o încărcare de 5a, astfel încât este nevoie de doar 60 de minute pentru a încărca macbook pro de 16". mai mult, suportă protocolul de încărcare rapidă qc4+, ceea ce face ca reînnoirea energiei samsung note 10+ să dureze doar 60 de minute și doar 85 de minute pentru xiaomi 11. un cip inteligent este responsabil pentru curentul stabil, asigurând siguranța dispozitivelor conectate.
.
. compatibilitate largă
. cablul ugreen se distinge prin compatibilitatea sa largă și vă permite să reînnoiți energia multor dispozitive populare. cu ajutorul său puteți încărca, printre altele, un smartphone samsung galaxy s21+ sau note 10, un ipad pro, un laptop microsoft surface go, precum și laptopuri dell sau lenovo.
.
. transfer instantaneu de date
. cablul funcționează bine nu numai pentru a vă încărca dispozitivele, ci permite și transferul rapid de date. este perfect dacă doriți să partajați rapid fotografiile din vacanță sau să transferați documentele necesare. viteza de transmisie este de 480 mbps, ceea ce înseamnă că un transfer de 1 gb durează doar 40 de secunde.
.

.
producător
ugreen

model
15311

tip
usb-c/usb-c

putere
240 wați (max)

curent
5a (max. )

viteza de transmisie
480 mbps

lungime
1 m

material
aluminiu + cablu împletitură

culoare
gri



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.